GoPro HERO4 Session er netop blevet sendt til test og anmeldelse hos GoPro’s atleter, filmere og brugere. Indtil videre kan det ikke købes, men derfor skal du da ikke snydes for en gennemgang af funktionerne i GoPro’s hidtil mindste og letteste kamera. HERO4 Session har et robust og vandtæt design, let kontrol kontrol via en knap, 1080p60 video og 8MP billeder.

HERO4 Session bliver tilgængeligt i to forskellige versioner: Standard og Surf

GoPro HERO4 Session kan bestilles på Blacksnow

GOPRO-HERO4-SESSION

MINDSTE OG LETTESTE GOPRO

Det nye HERO4 Session er 50% mindre og 40% lettere end andre HERO4 kameraer. Session er det nemmeste at bære og har de mest alsidige monteringsmuligheder i et GoPro nogensinde. Med et slankt og alsidigt design, hører kameraet hjemme allevegne – fra surf til sne til at hænge ud med vennerne.

ULTIMATIV MONTERINGSFLEKSIBILITET

HERO4 session kommer med specialdesignede mounts og accessories som problemfrit arbejder sammen med alt andet GoPro gear, for at give flere monteringsmuligheder end nogensinde før.

LOW-PROFILE FRAME

Den nye low-profile frame sikrer HERO4 Session den mindste profil af alle GoPro kameraer.

Hero4Session_Cluster_07.jpg_10667141_master

STANDARD-FRAME

Brug standard-frame med GoPro mounts for at skabe en bred vifte at ultra kompakte kamera setups.

BALL JOINT BUCKLE

Det nye Ball Joint Buckle giver dig frihed til at skifte vinkel mv. uden at skulle stoppe op og afmontere kameraet.

PROFESSIONEL VIDEOKVALITET

HERO4 Session tilbyder en fantastisk videokvalitet. Kan optage videoer i høj opløsning 1440p30 og 1080p60 giver ekstremt skarpe billeder, mens 720p100 giver dig mulighed for at lave exceptionelt flydende slow-motion optagelser og afspilning af dine bedste øjeblikke.

VIDEO

KRAFTIG BILLEDKVALITET

Fang det helt rigtige billeder med udvalget af fotoindstillinger. Fang 8MP single billeder, Time lapse i intervaller fra 0,5 – 60 sekunder og burst mode med 10 billeder/sek. Når det kommer til alsidige billedmuligheder, tilbyder HERO4 Session dig alt det du har brug for.

GENNEMGANG AF FEATURES

ADGANG TIL INDSTILLINGER FRA GOPRO APP ELLER SMART REMOTE

HERO4 Session optager video i 1080p30 Ultra Wide video og 8MP Time Lapse billeder ved 0,5 sekunders interval lige ud af kassen. Ved at bruge GoPro App eller Smart Remote kan du også finde de fleste indstillinger fra de andre HERO4 kameraer. Fra single billeder til Time Lapse billeder, fra Burst mode til Looping Video – HERO4 Session kan det hele. Du kan også bruge app’en eller remote’en til nemt at indstille videokvalitet, frame rate, field of view mm.

ROBUST + VANDTÆT

HERO4 Session er robust og vandtæt ned til 10m, hvilket eliminerer behovet for et ekstra separat hus. Dets nemme og ready-to-go design, gør det nemt at komme ud af døren hurtigt for at fange og nyde din aktivitet.

CHDHS-101_life1

KONTROL MED ÉN KNAP

Et enkelt tryk på kameraets knap tænder kameraet, og videooptagelserne er time lapse photos begynder automatisk. Et sekunds tryk på knappen stopper optagelsen og slukker kameraet. Så simpelt er det.

VERDENS MEST FÆNGSLENDE VIDEO

HERO4 Session har SuperView, som er en GoPro-eksklusiv video mode som fanger verdens mest fængslende vidvinkel felt. Dermed kan du fange mere af dig selv og dine omgivelser i hvert enkelt skud. Hvilket resulterer i fængslende og engagerende billeder af hvilket som helst eventyr.

CHDHS-101_life3

AUTO LOW LIGHT

Lad kameraet tænke for dig. Auto Low Light mode skifter intelligent mellem frame rates baseret på lysforholdene, hvilket giver dig optimal performance ved lavt lys og lader dig bevæge dig fra lyse til mørke miljøer uden at skulle indstille dit kamera.

PROTUNE VIDEO

Protune åbner for kameraets fulde potentiale, ved at levere minimalt komprimeret, biografkvalitet i dine videoer. En indstilling skabt til professionelle produktioner, men tilgængelig og brugbar for alle.

HILIGHT TAG

HiLight Tab lader dig markere nøglepunkterne i dine optagelser, så du hurtigt kan finde frem til dine bedste klip, når du skal vise videoen frem, redigere eller dele. Bare tryk på kameraets knap eller brug Smart Remote, når du fanger et øjeblik som du kunne tænke dig at tagge. Du kan også tagge dine highlights med GoPro App.

Hero4Session_Cluster_08.jpg_10667143_master

DUAL MIC SYSTEM

HERO4 Session har to mikrofoner. En på fronten af kameraet og en på bagsiden. Når du filmer i kraftig vind eller under aktiviteter i høj fart, som motorsort, skifter kameraet automatisk til den mikrofon, som fungerer bedst under forholdene. Resultatet? Reduceret vindstøj og bedre lyd – uanset vejrforhold eller aktivitet.

INDBYGGET BATTERI

Batteriet er bygget direkte ind i kameraet og tilbyder op til to timers optagelser på et fuldt batteri. Det inkluderede USB kabel bruges til at oplade kameraet med din computer, GoPro Auto Charger eller Wall Charger.

MONTÉR PÅ HOVEDET – OPTAG NORMALT

Når kameraet er monteret på hovedet, vil den nye funktion; Auto Image Rotation automatisk indstille billedets orientering til at være en normal optagelse. Så undgår du at skulle vende billedet om i post-produktionen.

CHDHS-101_life2

KOMPATIBEL MED ALLE GOPRO MOUNTS

HERO4 Session er kompatibel med alle eksisterende GoPro Mounts. Så uanset om du har et udvalg af mounts derhjemme eller hvis du er på udkig efter nye måder at fange din favoritaktiviteter er det på plads. Bær kameraet på hjelmen eller brystet for et unikt perspektiv. Montér det på cyklen, boardet, motorcyklen mv. for at få fængende billeder af oplevelsen.

Wear it. Mount it. Love it.

KONTROLLER, SE OG DEL MED WI-FI + BLUETOOTH

Med kameraets indbyggede Wi-Fi og Bluetooth kan du forbinde med GoPro App for at kontrollere kameraet fra din smartphone eller tablet. Se det du har optaget og del dine favoritbilleder på Instagram, Facebook og lignende. Du har også øjeblikkelig adgang til GoPro Channel, hvor du kan få de seneste GoPro videoer fra hele verden. Smart Remote gør det muligt at kontrollere flere GoPro kameraer på distancer op til 182m.

Al info fundet på GoPro.com