Gå til indhold
Hvor meget koster det at tage ski med i flyet? - Steep & Deep

Hvor meget koster det at tage ski med i flyet?

Her finder du den ultimative liste over gebyrer for at tage ski eller snowboard med på flyrejsen. Der kan være stor forskel på, hvor meget koster at tage ski eller snowboard med i flyet, så det er bestemt værd at tage med i sine betragtninger når man bestiller flybilletter til skiferien.

At rejse med ski eller snowboard kan være hårdt arbejde. Fly og deres bagagesystemer er generelt ikke skabt til at medtage to meters træplanker. Det er noget som flyselskaber elsker at udnytte ved at snige ekstra gebyrer ind oveni i den i forvejen dyre flybillet.

Find markedets bedste freestyle og freeride ski her

douchebags

Find den billigste billet

For at hjælpe dig til at finde den billigste rejse til din slutdestination, har vi fundet denne guide på nettet, så du nemt og hurtigt kan sammenligne priser for at tage ski- og snowboardudstyr med hos de forskellige flyselskaber. Vi anbefaler at du bruger en rejse scanner som Momondo til at finde den billigste rejse, og derefter se, hvad der evt. er af gebyrer på en ski- og snowboardtaske.

Du finder den ultimative liste over priser på ski og snowboardgebyrer her

Rejs med Douchebags

To ekstra råd, som vi gennem utallige rejser har fundet ud af virker rigtigt godt.

Råd 1

Ved at minimere det antal tasker, du har med til flyrejsen, minimerer du også chancen for at flyselskaberne vil opkræve ekstra gebyrer. Mange flyselskaber vurderer ikke størrelsen på tasken, så længe vægten holdes under det godkendte. Derfor kan du checke en skitaske ind, som en almindelig taske.

Vi plejer at rejse med The Douchebag, hvor du kan have plads til to par ski, støvler, hjelm, tøj og alt hvad du ellers skal bruge til en skiferie.

douchebags-iran

Medejer Martin på ski-eventyr i Iran.

Råd 2

Hvis lufthavnen og flyselskabet tilbyder det, kan det være en god idé selv at checke din bagage ind og bære skitasken over til oversized luggage skranken. Dermed slipper du for at flyselskabets ansatte skal til at veje og måle din taske. Det er især en god idé, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har lidt for meget bagage med i tasken.

Det var vores bedste råd til en billigere rejse. Har du nogle andre gode råd til billige skirejser, må du meget gerne kommentere i kommentarfeltet herunder. Vi er altid på udkig efter måder at kunne få råd til at rejse mere på ski!

Forrige artikel Top 5: Drømmedestinationer til skiferien!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter