Gå til indhold
GoPro – Superview og Low Light Mode - Steep & Deep

GoPro – Superview og Low Light Mode

Det helt nye GoPro Hero3+ Black Edition er det mest avancerede GoPro til dato. Det er nu blevet endnu nemmere at optage fantastiske optagelser takket være de to nye kraftige video modes: Superview og Auto Low Light mode. De to indstillinger findes kun i GoPro Hero3+ Black Edition.

Hvad er Superview?

Superview er en innovativ ny video mode som fanger de dybeste og bredeste vidvinkel perspektiv. Det tillader dig at optage mere af dig selv og dine omgivelser for mere fængslende og engagerende billeder og optagelser.

Teknikken bag Superview

Det superview gør at den tager optagelser i 4:3 og dynamisk strækker den til 16:9 i stedet (læs mere om forskellen mellem 4:3 og 16:9). Dette kan være et godt valg, fordi det bruger højden af kameraets sensor, som du får med 4:3, hvilket betyder at du vil se mere af himlen og jorden, hvis du filmer henmod horisonten. Det fungerer ved at kameraet automatisk strækker siderne af optagelserne til at passe ind i 16:9 framen. Centrum af billedet er uændret, kun kanterne bliver tilpasset.

Hvornår kan du bruge Superview?

Der er ton af scenarier, hvor SuperView vil give virkeligt gode resultater. Aktiviteter hvor kameraet er monteret på dit hovede eller bryst, som cykling, skiløb, motocross og lign. fungerer Superview glimrende. Alt hvor der ikke er alt for mange vigtige sager i kanten af billedet. Hvis der er mennesker i udkanten af billedet, er Superview ikke optimalt, da det kommer til at strække personerne en smule.

Auto Low Light Mode

Det ligeledes nye Auto Low Light Mode giver automatisk bedre optagelser i fladere lys. Hvis du skal optage i dunkelt lys, som i en bygnign eller udenfor ved solnedgang, kan du tænde for Auto Low Light Mode. GoPro kameraet vil nu selv justere frame raten, så den passer bedst til lysforholdene, hvilket giver et mere balanceret billede og komposition.

Kilder til artikel

Informationen som ligger til grund for denne artikel er hovedsageligt fundet i følgende kilde:

What is SuperView på GoPro.com

Forrige artikel Top 5: Drømmedestinationer til skiferien!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter