Da Metallica ville lave ski kom de til Armada. Årets mest spændende samarbejde eller colab er uden tvivl Metallica x Armada. Verdens største rockband blandet med verdens største freeskibrand. Det kan kun blive sejt. Læs alt om samarbejdet og se sneak peak på produkterne!

METALLICA PÅ SKI

Den danske trommeslager Lars Ulrich har stået på ski hele sit liv. Om vinteren, når han ikke er ude og skitoure, kalder han skiområderne i Montana for sit hjem. Forsanger og guitarist James Hetfield står på ski ud fra sit hjem i Vail, Colorado (et af verdens mest kendte skiområder red.). Rob Trujillo som spiller bass, står mest på snowboard, mens lead guitarist Kirk Hammer hovedsageligt surfer.

mensouterwear_33_low

METALLICA X ARMADA COLLAB

Til samarbejdet mellem Metallica og Armada var bandet involveret i alle trin af processen, fra konceptudviklingen til tests og den endelige godkendelse. Dette er ikke en “Køb brandnavnet og smid det på skien” deal. Det største metal band i verden gør ikke tingene på den måde, og sådan fungerer det heller ikke hos Armada. Ingen af parterne behøver at gøre det.

HVOR SEJE ER DE?

Metallica er et af få bands, som nogensinde har performed foran et publikum på over 1.000.000 mennesker og de har ikke på hjerte at slappe af lige foreløbigt. Bandet har solgt over 120 mio. albums over hele verden. De har en facebook fanbase på 37 mio., mere end noget andet band i verden. Et nyt album er på trapperne og hele sommeren er de travlt beskæftiget med udsolgte stadion koncerter.

Læs mere om Metallica på deres egen hjemmeside

mensouterwear_32_low

METALLICA OG ARMADA PRODUKTER

Samarbejdet mellem Armada og Metallica består af følgende produkter. Alle produkterne har fællesnævneren at designet er baseret på bandet Master of Puppets artwork. Udviklet af Armadas designteam med inputs fra bandet selv.

So come on, jump in the fire!

ARMADA JJ 2.0

Verdens mest populære offpiste ski, nu med verdens sejeste print. Armada JJ 2.0 gør skiløb til en leg, uanset hvor på bjerget og i hvilke forhold du kører. Men det er i dyb pudder at skien virkeligt kommer til sin ret.

Køb din Armada JJ 2.0 x Metallica hos Blacksnow

1516_MetallicaJJ_low

ARMADA INVICTUS 95TI

Den aggressive all mountain ski med titanium, er henvendt til dig som foretrækker at køre store hurtige GS sving uanset sneforholdene. Invictus 95Ti skærer et dybt kantgreb og står fast over alt på bjerget, fra pisten til stejle offpiste linier.

1516_MetallicaInvictus_low

ARMADA HANS JACKET

Jakken oser af stil. Design i sort og hvidt, med det velkendte Metallica motiv på ryggen. Hans Jacket sidder lige i skabet.

Køb din Hans Jacket x Metallica her

1516_hans_metallica

ARMADA DECKER GLOVES

Armada Decker GORE-TEX glove er en varm og ekstraordinært vandafvisende handske, der holder dine hænder varme uanset hvor dårlige vejrforholdene er.

Køb dine Decker Gloves x Metallica her

1516_decker-gortex_metallica_low